Støttecenter Solsorten

Støttecenter Solsorten er et socialpsykiatrisk botilbud for voksne. Visitation til bostedet foregår via Socialafdelingen, Laksetorvet 1, 8900 Randers C - tlf. 8915 1515. Solstrålen, Solsorten og Stuen er socialpsykiatriske botilbud hørende under Sundhed og Ældre.

 

Støttecenter Solsorten er et socialpsykiatrisk botilbud. Visitation til bostedet foregår via Socialafdelingen, Laksetorvet 1, 8900 Randers C - tlf. 8915 1515. Solstrålen, Solsorten og Stuen er socialpsykiatriske botilbud hørende under Sundhed og Ældre.

Tilbuddet består af 8 to-rums lejligheder med eget badeværelse og køkken samt en fælles opholdsstue med tilhørende køkken, hvor dagens måltider tilberedes og indtages sammen med de øvrige beboere og personalet.

Du har derudover mulighed for at bruge et fælles vaskeri, som ligger i kælderen.

Til botilbuddet hører et fælles motionsrum, der er beliggende på Solsortvej 3 i kælderen.

Huslejen er i pt. ca. 3800 kr. + aconto varme ca. 650 kr., el. ca. 400 kr. samt antenne/kabel-tv ca. 300 kr. pr. måned.

Personalet træffes i hverdagene kl. 8.00 til kl. 22.00 i enten fællestuen eller i forbindelse med støtte/hjælp hos den enkelte beboer. I weekenden er der mulighed for telefonisk at aftale tid med de medarbejdere, der er på arbejde i dagtimerne. Lørdage samt søn- og helligdage er der personale i botilbuddet fra kl. 14.00 – 22.00.

Om natten er der mulighed for at tilkalde hjælp fra områdecentrets nattevagter.

Målgruppen til Solsorten er fortrinsvis voksne, som aldersmæssigt ligger mellem 25 og 55 år og som har svære psykiske lidelser som f.eks. skizofreni og borderline - personer som har brug for stabile, trygge og udviklende rammer.